Стенни декорации от PVC фолио

Стенни декорации от PVC фолио

Те имат много имена. Биват наричан татуировки за стена, апликации за стена, “walltattoos”, или просто лепенки за стена, стикери за стена, стенно фолио. Нашите стикери представляват различни мотиви от самозалепващо се фолио. Този мотив може да бъде поставен много лесно и бързо на собствените стени в къщи с цел украса или просто индивидуална декорация.

Стенни декорации от PVC фолио

Стенни декорации от PVC фолио

Вариациите на стенни декорации могат да бъдат толкова много, че единственото ограничение е само човешката фантазия! Особено ни е приятно да изработваме стенни декорации от PVC фолио по Ваше задание, уважаеми наши клиенти – приемаме всяка една поръчка от Вас за истинско предизвикателство, а не рядко повечето изисквания са точно такива! 🙂

Благодарение на фолиото от което са произведени нашите стенни декорации от PVC фолио, те са приложими на почти всички вътрешни и външни гладки повърхности – тапет, шпакловка, боя или латекс, както и всякакви гладки повърхности – стъкла, алуминий, огледала и т.н.

Отделно от това, повечето от тях могат да бъдат пригодени и за целите на съвсем различна употреба – примерно като авто стикери, вело стикери или просто да им намерите място във Вашият магазин или офис.

След като Вашата стенна декорация от PVC фолио бива произведена, пакетирана и изпратен по куриер до посоченият от вас адрес за доставка, веднага след постъпване на платежното нареждане, или потвърждение за плащане по един от другите начини за плащане, които нашият онлайн магазин поддържа. Времето за доставка е от три до пет работни дни. Средна ориентировъчна стойност е четири работни дни.

Често ни питат как се маха стенната декорация – за да отлепите стенното фолио от стената можете да използвате всякакъв остър предмет, който ви се намира под ръка – остър нож, пинцета или макетно ножче. С помощта на острият предмет отлепете внимателно единият край и продължете с цялостното разлепяне на стенната декорация. В зависимост от основата е възможно да възникнат и проблеми. В такъв случай препоръчваме нагряване на самото фолио – за целта можете да използвате домашният сешоар за да загреете фолиото. Топлината прави лепилото на самото фолио отново отлепяемо.

Понеже предполагаме, че няма как да изчерпаме една толкова голяма и интересна тема, като тази, а и неминуемо възникват още и още въпроси, затова услужливо сме поставили раздел “Контакти” в този блог. Ще се радваме да отговорим на всяко Ваше писмо! 🙂