19 мар.

Изработка на рекламни надписи от огледално фолио

Изработка на рекламни надписи от огледално фолио

изработка на рекламни надписи

Искате да акцентирате върху дейността на Вашия бижутериен магазин? Няма проблем – изработваме рекламни надписи от огледално фолио. Разполагаме със сребърно и златно огледални фолия.

Фолиото е с дебелина от 100 микрона, което гарантира неговата дълготрайност. Можем да изработим рекламния надпис от огледално фолио така, че да бъде предвиден монтаж от вътрешната страна на витрината на Вашия магазин. Независимо кой вариант ще изберете, винаги ще получите файл-проект за изработка на Вашите рекламни надписи, преди да ги изработим.

Изработка на рекламни надписи – защо ни трябва?

изработка на рекламни надписиНа пръв поглед изглежда, че всичко около нас е толкова претрупано, толкова шарено, че едва ли има нужда от нещо повече. Но ние и не Ви предлагаме това – предлагаме Ви семпло изработена визия за витрината на Вашия магазин и вярваме, че толкова ще Ви хареса, че сами да поискате смяната на старата визия с нова. 🙂

Не се страхувайте да експериментирате! Освен изработка на рекламни надписи от огледални фолиа, ние изработваме такива от всякакъв вид фолио. Включително и можем да отпечатаме сложни илюстрации или фотоизображения във висока резолюция. Които в последствие да превърнем тази красота в един уникален и изработен лично за Вас рекламен надпис.

С всяка поръчка от нас, Вие ще получите и подробни цветни илюстрирани инструкции от типа “стъпка-по-стъпка” относно правилната апликация на рекламните надписи. Въпреки това, ако срещнете затруднения, винаги можете да разчитате на нашата помощ.

 

Коментари

Коментар