15 мар.

Важността на виниловите PVC стикери

Важността на виниловите PVC стикери

На всеки, който някога си е купувал стикер за лична или за фирмена употреба, ще подскажем, че е хитър ход да се взимат такива, които са виниловите стикери. Казано иначе – изработени от PVC фолио за широкоформатен печат, който отговаря на съответните условия и изисквания за дълготрайност на съхранение и издръжливост на печата.
В Лепенка ЕООД се чувстваме горди от възможността да Ви предложим висококачествени винилови стикери, в зависимост от Вашите нужди. Независимо дали поръчвате малки или големи тиражи стикери, можете да сте сигурни и спокойни, че ще получите качествен продукт, който ще Ви служи дълго време.

Нашите винилови печатни стикери са изработени от висококачествено немско PVC фолио, което гарантира и поддържа брилянтни цветове на отпечатъка. Печатът може да е солвентен, еко-солвентен или с употреба на латексови или UV мастила. Подложката на PVC фолиото е от силиконизирана РЕ хартия, 145 г/м2, а за сигурността на апликация се грижи перманентното лепило на гърба. Дебелината от 100 микрона го прави приложимо в много широк спектър от рекламни идеи, които са предназначени за употреба до 5 години на външни метеорологични условия. Ако Вашия проект трябва да прескочи тази бариера, то просто ни кажете, за да изберем най-подходящото PVC фолио според Вашите конкретни нужди.

За тези от Вас, които се чувстват притеснени и загрижени за природата, можем да кажем едно – на практика сме премахнали класическия солвентен печат и сме го заменили изцяло с неговия еволюционен брат – еко-солвента и следващата стъпка в технологиите на мастилата – латексовите мастила. Това прави Лепенка ЕООД една все по-„зелена“ фирма в сферата на печатните и стикерни декорации.

И, за финал, не забравяйте – имаме почти неограничени възможности за решаване на произволно печатно задание. Ако се чувствате несигурни или просто имате въпроси и изисквания, нужно е просто да ни пишете – приятно ще се изненадате от бързия и съдържателен отговор на Вашето запитване.
После, надяваме се, и от финалния резултат!
😊

Коментари

Коментар